Rama in din scrapbooking och häng upp

Om du vill ha lite annorlunda konst på väggarna som garanterat ingen har kan du alltid göra din egen scrapbooking, köpa ramar och hänga upp på väggen. Det är också perfekt att ge bort i present om du vill ge något annorlunda och personligt. Scrapbooking är en passande hobby för dig som älskar att vara kreativ och pyssla med olika material. Du kan göra ett par olika tavlor och sedan välja dem som tycker bäst om. Scrapbooking är väldigt fritt och du kan använda allt från klistermärken och snören till andra dekorationer.

Välj en ram som passar

Tänk inte bara på att göra en vacker scrapbooking utan även på att välja en ram som passar. Tänk över vilken ram tavlan ska hänga i och anpassa dig även efter väggfärg och andra möbler i rummet. Du hittar en uppsjö av snygga ramar på nätet som du kan beställa hem snabbt och enkelt. De finns i flera olika storlekar så du kan välja det som du tycker bäst om. Kanske bestämmer du dig för att göra en hel tavelvägg med scrapbookingmotiv att hänga i vardagsrummet eller sovrummet? Ramarna finns med allt från svart kant till guldkant så du kan kombinera och matcha i oändlighet.

Vad ska jag ha för motiv?

Det är helt upp till dig själv vad du vill ha för motiv eller vilket tema du vill köpa när det gäller din scrapbooking. Det kan till exempel handla om resor du gjort där du klistrar upp biljetter och landmärken som kännetecknar platsen. Detta kombineras sedan med andra tillbehör. Scrapbooking blir allt mer populärt och du kan köpa material både på nätet och i fysiska butiker. Det som är roligt med scrapbooking är att det är så fritt och att det inte finns något rätt och fel. Det är också enkelt att göra nya tavlor längre fram om du senare skulle vilja förnya din vägg med andra motiv. Du kan även ta inspiration från andra som lägger upp sina tavlor och sin scrapbooking på internet om du har brist på egna idéer och motivation.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *