Skapa en professionell sajt som komplement till din Etsyshop

Du drömmer om att kunna leva på din Etsyshop. Skapa scrapbookingmaterial och annat pyssel. Det finns företagare över hela världen som bokstavligen tjänar miljoner på just scrapbooking, digitala material och hantverk.

Snygg och professionell hemsida

Du har en Etsyshop eller så säljer du saker på Facebook. Ditt mål är att skapa ett riktigt företag så att du kan leva på dina egendesignade och tillverkade saker. Det är helt möjligt. Samtidigt är konkurrensen väldigt stor och det är därför klokt att både finnas på Etsy och ha en egen hemsida. Genom att ha en egen hemsida ökar du din försäljning. Hemsidan blir en till försäljningskanal. Alla handlar ju inte på Facebook eller Etsy. Därför är det smart att ha en riktigt snygg sajt att driva trafik till. Förutom att du också kan lägga upp alla dina olika slags produkter där, eftersom du äger sidan. För en riktigt snygg hemsida överlåter du din webbdesign till Klingit som hjälper dig att skapa en professionellt utformad sajt som passar din målgrupp. De kan också hjälpa dig med marknadsföring och sköta dina sociala mediakonton.

Därför ska du ha en sajt

Det finns flera anledningar till att du bör ha en sajt. Först och främst framstår du som mer professionell, som att du är en seriös aktör som inte bara har en enkel shop på Facebook eller Etsy. Du har tagit steget fullt ut med en snygg professionellt designad hemsida. Den andra stora fördelen med en egen sajt är att du kan sälja vad du vill på den. Etsy har sina kriterier på vad du får sälja, om du till exempel vill trycka muggar och t-shirts. Därför kan det vara klokt att du även har en sajt som du bestämmer över helt och hållet och där du kan lägga upp allt ditt material. Med egen sajt kan du också skapa en community och på så sätt öka försäljningen.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *