Hur du gör ett collage

Vill du sätta din egen prägel på dina väggar hemma? Ett roligt och kreativt sätt är att skapa collage. Collage innebär att man samlar ihop flera olika bilder, citat eller småprylar som inspirerar en. Sedan arrangerar man dessa på ett konstfullt sätt och fäster på en tavla som går att hänga upp på väggen. Vill du pynta köket med recept och bilder på goda måltider? Det finns inga gränser för vilket tema ett collage kan ha. Bläddra i en mattidning och riv ut bilder du gillar.

sonja_akesson_1968Mat och mode

Det är roligt att ha collage runtom sig eftersom det skapar en härlig känsla i bröstet. Kanske kan ditt matcollage i köket inspirerar dig till att laga massor av god mat eller så får ett modecollage dig att våga bära de där coola skorna en vanlig tisdag. Ett collage är på många sätt en vision och en målbild, något positivt som ger en kraft. Du kan göra Coola collage på ett kick genom att använda dig av sax och lim eller så kan du beställa professionella tavlor via exempelvis en fotobutik. Låt kreativiteten flöda och börja skapa din egen konst!

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *